InstaGames Ede
- Step Into The Game

Op zoek naar leuke indoor activiteiten in Ede en omgeving? Dan is een VR Experience een goede keuze! InstaGames bied de leukste VR Experiences aan, een waanzinnige activiteit voor jong en oud.

 Duik samen met je vrienden in een geweldig avontuur in een digitale wereld, van boogschutten tot virtueel lasergamen. In groepen van 2 tot 6 personen, het kan allemaal met de VR Experiences van InstaGames. Tijdens het spelen blijf je in nauw contact met je groep door middel van de headsets en speakers in de VR brillen. Ook zie je elkaar nog steeds in de virtuele wereld, maar dan in de vorm van virtuele avatars. 

Reserveren


 


VR EXPERIENCE 1 RONDE

- 1 x 20 minuten

- vanaf 8 jaar

- vanaf 3 personen

- keuze uit 1 Experience

€ 10,00


VR EXPERIENCE 2 RONDES

- 2 x 20 minuten

- vanaf 8 jaar

- vanaf 3 personen

 - 1 of 2 Experiences

€ 14,50

EXPERIENCES:


ARCHER


- waanzinnige pijl en boog "tower defend" multiplayer

- 3 tot 4 spelers

- vanaf 8 jaar


MEER INFORMATIEARENA


- VR lasergamen voor jong en oud 

- 3 tot 6 spelers

- vanaf 8 jaar

MEER INFORMATIEFIRST  CONTACT


- VR introductie game

- single player

- vanaf 8 jaar


MEER INFORMATIE

 


SMASH POINT

- waanzinnige virtuele shooter

- 3 tot 6 spelers

- vanaf 8 jaar

MEER INFORMATIE

 


ROTTEN APPLE

- angstaanjagende  zombie shooter

- 3 tot 4 spelers

- vanaf 15 jaar


MEER INFORMATIEREVOLVR

- geweldige actie experience

- 3 tot 6 spelers

- vanaf 12 jaar MEER INFORMATIE


IMPRESSIE
RESERVEREN

Een VR-ervaring (virtual reality) met een VR-headset dompelt de gebruiker onder in een computergegenereerde simulatie van een driedimensionale omgeving. Dit kunnen videogames, interactieve films en andere soorten interactieve inhoud zijn. De gebruiker communiceert met de virtuele omgeving met behulp van handcontrollers of andere invoerapparaten, en hun bewegingen en acties binnen de virtuele wereld worden gevolgd door de VR-headset. De ervaring is doorgaans zeer meeslepend en kan de spelers het gevoel geven dat zij fysiek aanwezig zijn in de virtuele omgeving.


Dit niveau van onderdompeling in VR creëert een uniek gevoel van aanwezigheid, wat de ervaring boeiender en opwindender kan maken. Bovendien zijn veel VR-ervaringen, zoals games, ontworpen om interactief en uitdagend te zijn, wat zowel mentaal stimulerend als lonend kan zijn. VR stelt gebruikers ook in staat om dingen te ervaren die in de echte wereld onmogelijk of moeilijk zouden zijn, zoals het verkennen van de ruimte of reizen naar een andere tijdsperiode. Het gevoel van escapisme en het op een andere plek of in een andere situatie zijn kan ook een bron van genot zijn. Bovendien kan VR ook sociale ervaringen verbeteren doordat mensen in virtuele omgevingen met elkaar kunnen communiceren. VR-ervaringen zijn een ideale activiteit voor teambuilding en het versterken van samenwerking. In tegenstelling tot virtuele escape rooms heb je bij VR experiences geen tijdsbeperking of druk om te presteren. Het is vooral plezier maken met elkaar!


Bang dat je misselijk of duizelig wordt? Dat zul je bij de VR Experiences bij InstaGames in Ede niet niet mee maken! Al onze Experiences zijn zonder bewegende beelden, je speelt ze in een VR station van 3 bij 3 meter. Dus het misselijk worden, wat je misschien wel eens gehoord of mee gemaakt hebt tijdens een VR ervaring (rollercoaster), zou niet voorkomen bij een VR Experience bij InstaGames.

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram