InstaGames Ede
- Step Into The Game


Op zoek naar de beste escape rooms in de buurt van Ede?

Kom ontsnappen! Bij InstaGames hebben wij de beste escape rooms in de omgeving van Ede. Ons escape room aanbod is geschikt voor minimaal 2 personen. Elke escape room die wij aanbieden kan ook in groepsverband gespeeld worden met een maximale groep van 6 personen tegelijk. Door middel van de headsets blijf je met elkaar in contact tijdens het ontrafelen van puzzels en uitdagingen. Dit geeft een unieke ervaring aan het geheel, zeker omdat je elkaar ook virtueel ziet. Binnen een paar seconden is de VR bril vergeten en begint een spannende zoektocht. 

Reserveren
VR ESCAPEROOMS

 - 50 minuten

- vanaf 8 jaar

- vanaf 3 personen tot 6 personen

€ 16,50

 

ESCAPEROOMS:


CHRISTMAS

Kerstmis wordt bedreigd! De kerstman is verstrikt geraakt in een sneeuwstorm, hij is alle cadeautjes kwijt en kan de weg naar huis niet vinden. Alleen jij kunt Kerstmis redden.


- 3 tot 6 personen

- vanaf 8 jaar

- 50 minuten

- aanrader voor het gezin!

MEER INFORMATIE

 


ALICE

 Duik in de schoenen van Alice en los de raadsels op in Wonderland, een magische Escaperoom gebaseerd op Alice in Wonderland- 3 tot 6 personen

- vanaf 8 jaar

- 50 tot 60 minuten

MEER INFORMATIE

 


JUNGLE QUEST

- 3 tot 6 personen

- vanaf 8 jaar

- 50 tot 60 minuten
MEER INFORMATIESURVIVAL

 Altijd al willen weten of je kan overleven op een onbewoond eiland....?

Probeer het nu samen met je vrienden of familie..- 3 tot 6 personen

- vanaf 8 jaar

- 50 tot 60 minuten

MEER INFORMATIE

 

 

CYBER PUNK

 

De oorlog om data is begonnen!
- 3 tot 6 personen

- vanaf 12 jaar

- 50 tot 60 minuten


MEER INFORMATIE

 


CHERNOBYL 

Is het mogelijk om het lot te veranderen?

Reis terug in de tijd om te zien of je de situatie kunt veranderen..- 3 tot 6 personen

- vanaf 10 jaar

- 50 tot 60 minuten


MEER INFORMATIE


 

SANCTUM

Om erachter te komen wat er met je vriend is gebeurd en weg te komen van paranormale fenomenen, zul je gruwelijke geheimen onder ogen moeten zien die dit duistere heiligdom verbergt en oude puzzels oplossen.

- 3 tot 6 personen

- vanaf 15 jaar

- 50 tot 60 minuten

MEER INFORMATIE

 


MISSION SIGMA

 

Kan jij de Nucleaire bom onschadelijk maken? Ga de uitdagingen aan totdat je het dak van het gebouw bereikt en de bom uitschakelt!

- 3 tot 6 personen

- vanaf 12 jaar

- 50 tot 60 minuten


 


MEER INFORMATIE

 

IMPRESSIE
RESERVEREN

 

InstaGames is makkelijk te bereiken met openbaar vervoer en de auto. Kom een van onze escape rooms beleven vanuit Arnhem, Apeldoorn, Wageningen, Zutphen, Doetinchem en overige plaatsen.

Het aanbod van escape rooms bij InstaGames te Ede is geselecteerd uit de beste escape room creaties van de wereld. En de ontsnappingskamers die wij aanbieden veranderen van tijd tot tijd, zodat wij altijd nieuwe ervaringen kunnen bieden aan onze gasten. Een escape room reserveren kan voor het hele gezin of alleen voor de kinderen, terwijl ouders of opa en oma genieten van een hapje en drankje. Studenten en volwassenen, bijvoorbeeld voor bedrijfsuitjes en verjaardagen, zullen ook voldoende uitdaging vinden in onze virtual reality escape rooms met verschillende thema's. Gaan jullie voor de Cyberpunk escape room of dromen jullie liever weg in de wereld van Alice in Wonderland?


Kom ontsnappen! InstaGames Ede is ook makkelijk te bereiken vanuit Wageningen, Arnhem, Bennekom, de hoge Veluwe, Veenendaal, en Lunteren.
U zult versteld staan van onze virtuele escape rooms. De meest voorkomende vooroordelen die mensen hebben zijn misselijkheid en niet kunnen samenspelen met anderen. De Escaperooms die InstaGames biedt zijn allemaal zonder bewegende beelden die voor misselijkheid kunnen zorgen (motion sickness) en elke escape room is multiplayer, waarbij je tot 6 personen in dezelfde wereld zit. Via audio kan iedereen goed met elkaar communiceren via de headset. Wij hebben altijd de beste escape room in ons aanbod en voegen regelmatig nieuw gelanceerde escape rooms toe.

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram