InstaGames Ede
- Step Into The Game

NIEUWE LASERGAME PAKKEN

Bij InstaGames hebben wij sinds kort gloednieuwe moderne lasergames pakken aangeschaft.
De oude Intersphere pakken hebben na 25 jaar dienst een mooi plekje gekregen in het Lasergame museum in Engeland en wij hebben als vervanging gekozen voor de allernieuwste lasergames pakken die er te verkrijgen zijn.

De lasergames pakken zijn niet alleen onverwoestbaar en super modern maar er zitten ook allerlei nieuwe gadgets bij om jou indoor Lasergames activiteit nog spannender en leuker te maken. Een aantal gadgets zijn bijvoorbeeld een 'POWERPOD', probeer deze te vinden in onze glow in the dark lasergame arena en schiet erop om allerlei leuke PowerUps te krijgen waaronder: SHIELD (een schild dat 4 kogels tegenhoud), STEALTH (wordt onzichtbaar voor 60 seconden) en BLAST (haal de trekker over en schiet ipv 1 kogel een scala kogels af voor 60 seconden).

Een andere gadget is onze 'FACEBOOK SELFIE POD', zoek deze op in onze Arena, schiet hierop en zie jezelf terug op onze Facebook pagina.
Dit zijn een paar leuke weetjes over onze nieuwe lasergames pakken, maar het is natuurlijk veel leuker om ze zelf uit te proberen!

InstaGames doet er alles aan om jouw potje Lasergamen naar een geweldig avontuur te brengen en daarom is InstaGames de leukste locatie om te lasergamen in Ede en omgeving!

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram